Khamis, 6 Julai 2017

HSP Crawler

Assalamualaikum

Baru-baru ini rakan admin ada whatsapp satu gambar HSP crawler iaitu sebuah RC yang lebih macam off-road le function dia. Sekali tengok memang le ada rasa nak sambaq juga tapi sebab bajet agak ketat juga lepas hari raya ni maka bersabar juga le.

Mungkinkah admin akan sambaq HSP crawler ni dan buat reviu...tengok macam mana sebab ada juga komitmen lain yang dalam perancangan buat masa ini. Harapnya kawan admin yang up gambar kat whatsapp tu bagi pinjam seround boleh la buat test ringkas.


Wassalam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan